Priser pr. 1. januar 2024

Terapi priser

INDIVIDUEL TERAPI VED PSYKOLOG* 1100 kr.
60 minutter ved første samtale** og herefter 50 minutter pr session.

 

INDIVIDUEL TERAPI VED AUTORISERET PSYKOLOG OG SPECIALIST 1400 kr.
60 minutter ved første samtale** og herefter 50 minutter pr session.

 

TERAPI FOR KLIENT, HVOR PÅRØRENDE DELTAGER, VED PSYKOLOG* 1300 kr.
60 minutter ved klientens første samtale** og herefter 50 minutter pr session.

 

TERAPI FOR KLIENT, HVOR PÅRØRENDE DELTAGER, VED AUTORISERET PSYKOLOG OG SPECIALIST 1700 kr.
60 minutter ved klientens første samtale** og herefter 50 minutter pr session.

 

STUDIERABAT VED PSYKOLOG* 900 kr. 
ved fremvisning af gyldigt studiekort.

To i samtale ved dronning louises bro
Supervision i grupper eller individuelt

Klippekort

KLIPPEKORT 10 SESSIONER VED PSYKOLOG* 9500,-

(Altså kun 950,- kr. pr session). Vores dygtige psykolog Daniel tilbyder et intensivt metakognitivt terapiforløb til reduceret pris. Her kan du arbejde intensivt med problemstillinger som stress, angst, PTSD, depression, overtænkning og bekymringstendens.

 

KLIPPEKORT MED STUDIERABAT 10 SESSIONER VED PSYKOLOG* 8000,-

Altså kun 800,- kr. pr. session

 

BEMÆRK Et forløb på klippekort skal være afsluttet inden for tre måneder efter første session. Dette er for at støtte op om den mere intensive behandling til gavn for dig, samt for at vi netop kan tilbyde den reducerede pris. Tilbuddet gælder kun for nye klienter.

*PSYKOLOGEN har en femårig universitetsuddannelse og er uddannet cand.psych. Psykologen arbejder metakognitivt og har erfaring med behandling af komplekse problemstillinger. Psykologen er på vej mod autorisation og får regelmæssig supervision. Manglende autorisation betyder ikke manglende erfaring. Det tager mindst to år at opnå autorisation, men langt de fleste psykologer bruger 2½-5 år på at blive autoriseret, selv hvis de går målrettet efter det.

Psykolog i København
Kursus i assessment - Psykologen i Kbh

Supervision

INDIVIDUEL SUPERVISION på autorisations- og specialistniveau 1500 kr. (60 minutter).

 

GRUPPESUPERVISION 2-5 personer 1800 kr. (60 minutter).

 

GRUPPESUPERVISION 6 eller flere personer 2400 kr. (60 minutter).

Tilskud til terapi

Psykologen i København er en privat psykologpraksis uden overenskomst med den offentlige sygesikring. Det er  derfor ikke muligt at bruge henvisning fra egen læge i klinikken.

Der er mulighed for tilskud fra sygeforsikringen ‘Danmark’ hos autoriseret psykolog, hvis du opfylder betingelserne. Læs mere her. Du kan også bruge din private sundhedssikring, hvis din forsikring giver dig mulighed for frit at vælge psykolog.

 

Betaling kan foregå, via mobilpay, kontant eller ved bankoverførelse. Vi modtager ikke dankort.

 

VIGTIGT! EVENTUELLE ADBUD skal ske senest kl. 12 dagen før din aftale (det gælder også søndag). Ved senere afbud faktureres der fuld pris for konsultationen. Afbud kan ske på sms, e-mail eller ved telefonopkald.

Psykologen i københavn kontor
psykolog-koebenhavn

**Den første samtale

Til den første samtale er der afsat 60 minutter, uden at det koster ekstra. Det er vores erfaring, at det er rart med ekstra tid ved den første samtale. Ved den første samtale får du et indtryk af, hvordan vi arbejder, og du får mulighed for at mærke, om kemien passer. Sammen afstemmer vi forventningerne og sætter mål for forløbet. Du behøver ikke at forberede dig, og det kræver ingen særlige forudsætninger at begynde i terapi.

 

Ud over samtale ved personligt fremmøde i klinikken, tilbyder vi også psykologkonsultationer i form af ‘Walk And Talk‘, telefonisk konsultation eller videosamtale – det er faktisk helt op til dig og hvad du foretrækker. Walk And Talk går ud på, at vi mødes ansigt til ansigt, men på en gåtur udenfor i det fri. Her går vi mens vi taler sammen. En videosamtale hos os er krypteret og sikkert at bruge.