Priser pr. 1. marts 2023

Terapi

Individuel terapi 1400 kr. (60 minutter ved første samtale* og herefter 50 minutter pr session).

Terapi for klient hvor pårørende deltager 1700,- (60 minutter ved klientens første samtale* og herefter 50 minutter pr session).

Metakognitiv gruppeterapi for personer med hjernerystelse 3900,-(12 sessioner).

Et gruppeforløb varer 6 x 2 sessioner. Det er 325, – pr session, svarende til det beløb man selv skal betale pr session ved psykolog, hvis man har en henvisning fra sin egen læge. Beløbet kan enten betales på én gang, eller som ratebetaling, hvor der betales 650,- ugentligt. Ved tilmelding binder man sig til et fuldt forløb. Tilmeldingen er bindende – også ved fravær. Ved mindre end 30 dage til forløbets start opkræves 50% i gebyr og ved mindre end 14 dage til forløbets start ydes ingen refusion. Du er velkommen at overdrage din plads til en anden. Ved færre end fem tilmeldinger kan holdet aflyses.

Læs mere om metakognitiv gruppeterapi til hjernerystelse

8 ugers intensivt individuelt angstforløb Introduktionspris 15.000,- (Normalpris 20.000,-) 

Et 8 ugers intensivt metakognitivt terapiforløb med skriftlige opfølgninger imellem de ugentlige sessioner, der støtter ekstra op om hjemmeopgaver og øvelserne. Forløbet tilrettelægges individuelt, og du er sikret ugentlige sessioner og kontakt mellem sessionerne.

Kursus i assessment - Psykologen i Kbh

Supervision

Individuel supervision 1500 kr. (60 minutter).

Gruppesupervision 2-5 personer 1800 kr. (60 minutter).

Gruppesupervision 6 eller flere personer 2400 kr. (60 minutter).

Bemærk!

Psykologen i København er en privat psykologpraksis uden overenskomst med den offentlige sygesikring. Det er  derfor ikke muligt at bruge henvisning fra egen læge i klinikken.

Der er mulighed for tilskud fra sygeforsikringen ‘Danmark’, hvis du opfylder betingelserne. Læs mere her. Du kan også bruge din private sundhedssikring, hvis din forsikring giver dig mulighed for frit at vælge psykolog.

Betaling kan foregå, via mobilpay, kontant eller ved bankoverførelse. Jeg modtager ikke dankort.

VIGTIGT! Eventuelle afbud skal ske senest kl. 12 dagen før. Ved senere afbud faktureres der fuld pris for konsultationen.

Psykologen i Kbh kontor

*Den første samtale

Til den første samtale er der afsat 60 minutter, uden at det koster ekstra. Det er min erfaring, at det er rart med ekstra tid ved den første samtale. Ved den første samtale får du et indtryk af, hvordan jeg arbejder, og du får mulighed for at mærke, om kemien passer. Sammen afstemmer vi forventningerne og sætter mål for forløbet. Du behøver ikke at forberede dig, og det kræver ingen særlige forudsætninger at begynde i terapi.

Ud over samtale ved personligt fremmøde i klinikken, tilbyder jeg også psykologkonsultationer i form af ‘Walk And Talk‘, telefonisk konsultation eller videosamtale – det er faktisk helt op til dig og hvad du foretrækker. Walk And Talk går ud på, at vi mødes ansigt til ansigt, men på en gåtur udenfor i det fri. Her går vi mens vi taler sammen. En videosamtale hos mig er krypteret og sikkert at bruge.