Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Du kan ringe til mig på +45 6059 7501 og få en uforpligtende telefonsamtale. Under samtalen kan du høre, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få det bedre og få et indblik i, hvilket forløb jeg kan tilbyde netop dig.

Du kan også vælge at skrive til mig på susanne@psykologenikbh.dk eller bruge formularen. Du kan forvente svar fra mig inden for 24 timer. Hvis ikke du har hørt fra mig inden for et døgn, så send endnu en mail (tjek at den sendes helt korrekt) og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

– Vær’ i øvrigt opmærksom på, at det ikke er en ‘sikker forbindelse’ – du bør derfor ikke skrive personfølsomme oplysninger.

Har du en sundhedsforsikring?

Hvis det er din sundhedsforsikring, der dækker betalingen af behandlingen, bedes du oplyse dette, når du aftaler en tid.

Send mig en besked

  Kort om mig

  Jeg er autoriseret psykolog, uddannet i 2005 og specialist i klinisk neuropsykologi og specialiseret i metakognitiv terapi.

  Jeg har en bred erfaring fra min egen praksis, psykiatrien og fra neurologiske afdelinger. Jeg hjælper både klienter og pårørende. Jeg tilbyder metakognitiv terapi og (neuro-)psykologiske udredninger.

  Her ligger Psykologen i København

  Psykolog København - Kort
  Find vej

  Ny adresse fra 1. januar 2022

  Klinikken flytter til Nørrebrogade 8, 1. sal. Det er lige ved Dronning Louises bro, på nørrebrosiden, 10 minutters gang fra Nørreport st.

  Jeg hjælper mine klienter med


  Det er ikke altid, at en psykisk udfordring står alene. Sammen kan vi kode os nærmere ind på, hvad det er der er svært i dit liv.

  Sidst opdateret 1. februar 2023

  Tag det første skridt i dag! Vi tager en kort samtale og aftaler dit forløb