Book tid hos en af psykologerne ved at benytte bookingsystemet


Eller book tid hos en af psykologerne ved at ringe, skrive eller benytte formularen

Du kan ringe på +45 6059 7501 og få en uforpligtende telefonsamtale. Under samtalen kan du høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det bedre og få et indblik i, hvilket forløb vi kan tilbyde netop dig.

Du kan også vælge at skrive til os på susanne@psykologenikbh.dk eller bruge formularen. Du kan forvente svar inden for 24 timer. Hvis ikke du har hørt fra os inden for et døgn, så send endnu en mail (tjek at den sendes helt korrekt) og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

– Vær’ i øvrigt opmærksom på, at det ikke er en ‘sikker forbindelse’ – du bør derfor ikke skrive personfølsomme oplysninger.

Har du en sundhedsforsikring?

Hvis det er din sundhedsforsikring, der dækker betalingen af behandlingen, bedes du oplyse dette, når du aftaler en tid.

Send os en besked

  Har du behov for psykolog i Nordsjælland?

  Så anbefales psykolog Nadia Korfitsen, der både tilbyder neuropsykologiske undersøgelser, metakognitiv terapi og samtaleforløb. Du finder Nadia her.

  Vi hjælper med


  Det er ikke altid, at en psykisk udfordring står alene. Sammen kan vi kode os nærmere ind på, hvad det er der er svært i dit liv.

  Sidst opdateret 16. januar 2024

  Tag det første skridt i dag! Vi tager en kort samtale og aftaler dit forløb