Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Du kan ringe til mig på +45 6059 7501 og få en uforpligtende telefonsamtale. Under samtalen kan du høre, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få det bedre og få et indblik i, hvilket forløb jeg kan tilbyde netop dig.

Du kan også vælge at skrive til mig på susanne@psykologenikbh.dk eller bruge formularen. Du kan forvente svar fra mig inden for 24 timer. Hvis ikke du har hørt fra mig inden for et døgn, så send endnu en mail (tjek at den sendes helt korrekt) og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

– Vær’ i øvrigt opmærksom på, at det ikke er en ‘sikker forbindelse’ – du bør derfor ikke skrive personfølsomme oplysninger.

Har du en sundhedsforsikring?

Hvis det er din sundhedsforsikring, der dækker betalingen af behandlingen, bedes du oplyse dette, når du aftaler en tid.

Send mig en besked


  Kort om mig

  Jeg er autoriseret psykolog, uddannet i 2005 og specialist i klinisk neuropsykologi. I 2015 videreuddannede jeg mig i kognitiv adfærdsterapi, og jeg er aktuelt i gang med en videreuddannelse i metakognitiv terapi.

  Jeg har i flere år arbejdet på neurologiske afdelinger med pårørende og personer, der har fået en hjerneskade. Jeg har endvidere arbejdet i psykiatrien og har bred erfaring med psykiske lidelser.

  Her ligger Psykologen i København

  Psykolog København - Kort
  Find vej

  Jeg hjælper mine klienter med


  Det er ikke altid, at en psykisk udfordring står alene. Sammen kan vi kode os nærmere ind på, hvad det er der er svært i dit liv.

  Sidst opdateret 17. maj 2020

  Tag det første skridt i dag! Vi tager en kort samtale og aftaler dit forløb