Psykologerne

Susanne, autoriseret psykolog og specialist

psykolog københavn susanne
Jeg er autoriseret psykolog, uddannet i 2005, specialist i klinisk neuropsykologi og specialist i psykoterapi (voksne).
Jeg er certificeret i metakognitiv terapi og har desuden en toårig kognitiv uddannelse.
Jeg er specialiseret i at hjælpe personer med stress, angst, depression, bipolarlidelse, pårørende og personer, der har fået en påvirkning af hjernen.
En forholdsvis stor del af dem, der får en påvirkning af hjernen, oplever i efterforløbet også symptomer på angst, depression og stress. Og mange pårørende oplever også en øget belastning, der kan lede til stress-, angst- eller depressionssymptomer.
Terapeutisk arbejder jeg ud fra den metakognitive forståelsesramme og trækker på min neuropsykologiske baggrundforståelse af hvordan hjernen fungerer.
Herudover foretager jeg psykologiske og neuropsykologiske udredninger. Jeg har en bred erfaring både fra min egen praksis, psykiatrien og fra neurologiske afdelinger.
Ud over samtaler og diagnostiske udredninger, superviserer jeg, og er desuden beskikket censor i det psykologiske censorkorps.

Kontakt

Telefon: 60 59 75 01

Mail: Susanne@psykologenikbh.dk

Daniel, psykolog

Daniel Jordanov, psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har speciale i sindets biologi.

De seneste par år har jeg forsket i hjernens potentiale til at forandre sig igennem metakognitiv behandling.

Hvad end du døjer med stress, angst eller depression, så er der gode nyheder i vente!

Videnskaben har nemlig vist, at hjernen har en naturlig evne til at hele sig selv, og det er denne evne jeg med metakognitive redskaber vil åbne op for dig i terapien.

Hos mig er du i et rum med empati og varme. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, forstået og anerkendt, og at vi sammen får omsat behandlingen, så den møder dine specifikke behov i hverdagen.

Jeg vejleder dig omhyggeligt i hele processen, samt udstyrer dig med konkrete værktøjer til at opnå mental kontrol og en sundere hjernekemi, så du kan leve det liv, du længes efter.

 

Læs mere om min baggrund.

Kontakt:

Telefon: 24 91 05 35

Mail: Daniel@psykologenikbh.dk

Vi hjælper med


Det er ikke altid, at en psykisk udfordring står alene. Sammen kan vi kode os nærmere ind på, hvad det er der er svært i dit liv.

Sidst opdateret 27. juni 2023