Klienterne siger

Hjælp til hjernerystelse

Jeg lider af en slem hjernerystelse med senfølger og fik efterfølgende stress. Jeg er blevet mødt med varme, venlighed, respekt og forståelse for min situation og fik nogle meget nyttige redskaber til at forbedre en af mine store udfordringer – nemlig bekymringstanker/stressniveau, som gav mig ekstrem dårlig nattesøvn. Igennem forløbet har Susanne givet mig en forståelse for, hvordan min hjerne arbejder nu, samt nogle konkrete teknikker, som jeg forsøger at efterleve – det er ikke altid lige nemt, men det virker!! Min nattesøvn er ikke perfekt, men bedret væsentlig, og det har givet mig mere energi og bedret min levevilkår med senfølgerne efter hjernerystelsen. Susannes hjælp har været hver en øre værd og jeg giver hende mine bedste anbefalinger.

– “Jyden”, 53, Hjernerystelse

Metakognitiv terapi – en øjenåbner!

“Jeg har lidt af angst i fem år, der bare er blevet værre. Det bare både handlet om angst for at fejle alt muligt, angst for at der skulle ske noget forfærdeligt og angst for angsten. Jeg har det meget bedre nu end jeg har haft længe. Den metakognitive tilgang har været noget af en øjenåbner for mig. Susanne har lært mig at lade tankerne være, og forholde mig til alle mine bekymringer på en helt ny måde. Jeg ville ønske jeg havde kendt til denne tilgang meget tidligere. Susanne har skabt et trygt rum hvor der har været plads til at det der er svært, uden at vi har skulle dvæle ved det.”

– Anders, 27, Helbredsangst og Generaliseret angst

Angsten efter hjernerystelse er væk

“Jeg fik hjernerystelse for et år siden, og kom mig efter en måned, så godt at jeg var tilbage, stort set som tidligere. Så slog jeg hovedet igen og fik en ny hjernerystelse. Det slog mig fuldstændig ud og jeg blev angst for at jeg var kommet alvorligt til skade og angst for at slå hovedet igen. Jeg passede virkelig på for at det ikke skulle ske igen. Jeg stoppede til mine fritidsaktiviteter og holdt op med at gå i byen af frygt for at jeg ville få en ny hjernerystelse. Hver gang der var det mindste bump mod mit hoved, var det som om alle symptomerne fra min første hjernerystelse kom tilbage. Efter fem samtaler med Susanne kører det nu igen. Jeg benytter de gode værktøjer hun har givet mig. Angsten for at slå hovedet igen er der fortsat ind imellem, men kun ganske kortvarigt og det påvirker på ingen måde min hverdag. Tværtimod kan jeg leve, som jeg gjorde før min første hjernerystelse.”

– Rasmus 28

Hjernetrætheden er reduceret

“Jeg valgte at søge hjælp hos Susanne da jeg oplevede massiv hjernetræthed. Jeg var mentalt og psykisk udmattet og kunne ikke se mig selv ud af det. Susanne kunne straks se hvor der skulle sættes ind helt konkret i forhold til belastningerne i min hverdag og i forhold til mit massive tankemylder, som var fuldstændigt ukontrollerbart, så snart jeg ikke havde gang i en masse til at aflede mig. Susanne har givet mig værktøjerne til at lade bekymringerne være, også når jeg bare er mig selv helt alene, og når jeg skal sove.”

– Rebekka 35

Fokus på energi

“I en periode med arbejdsrelateret stress har Susanne været en god guide og rådgiver. Med respekt og indføling har hun vist mig muligheder, som jeg benytter til at passe bedre på mig selv. Jeg sætter i dag fokus på det som fungerer og giver mig energi.”

-Kirsten, 56, stress

Jeg har det godt

Jeg har været rigtig glad for at gå hos Susanne og er glad for de metoder jeg har fået med mig. Vores samtaler og metoderne har virkelig hjulpet mig med at få reflekteret over en masse ting og jeg har det rigtig godt for tiden!

Louise, 25, ADHD og angst

Jeg var nede i et sort hul

“Jeg var nede i et sort hul, på vej ned med stress. Jeg kunne mærke, at der var noget galt. Susanne virkede oprigtigt bekymret på mine vegne. Hun har hjulpet mig med at få sat ord på det, og hjulpet mig med at tage mig bedre af mig selv.”

– Ole, 49 , stress

Stærkere i dag

“Jeg var igennem et hårdt forløb på arbejde over et halvt år, blev sygemeldt med stress og fik tildelt 10 timer hos Susanne gennem min arbejdsgiver. Gennem 5 møder blev jeg afklaret overfor den situation, jeg var blevet bragt i, og Susanne gav mig værktøjer til at bearbejde de forskellige forhold. Det endte med 7 behandlinger, og jeg er i dag videre – stærkere og bedre rustet til at lytte til mig selv og min krop i tide.”

– Jesper, 55 , stress

Tryg og behagelig stemning

Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Susanne. Fra første øjeblik formåede hun at skabe en tryg og behagelig stemning, hvor der frit kunne tales om alt.

Mit forløb har været med til at give mig en forståelse for hvorfor jeg har reageret som jeg har i diverse situationer. Derudover er jeg taget derfra med en masse værktøjer der har hjulpet mig til en velfungerende hverdag igen. Susanne har hjulpet mig til at forstå at det er okay at det er svært, men at man også forholde sig til det

– Magnus, 30, stress og tankemylder

More self awareness

“Susanne is a great professional and she helped me a lot in the craziest year of all times, 2020. The therapy with her was super important to make the year more tolerable and also enable myself to build more self awareness andbetter tools to face challenges.”

– Anna, 35, stress

Læs mere om stress, og få gode råd til at håndtere stress.

Respons jeg kan bruge til noget

“Forløbet har givet mig gode redskaber til den situation jeg er i, og jeg er kommet rigtigt langt på fem samtaler. Det har været rart at få sat ord på det der foregår, og at få respons jeg kan bruge til noget og selv arbejde med”

– Signe, 35, helbredsangst

Få nogle gode råd til at reducere angst.

Læs om angst

Uundværlige indsigter

“Jeg startede hos Susanne Hagel-Azeem med symptomer på stress, angst og depression, som opstod i sammenstødet med en stor livskrise, der samtidig kvitterede med at kaste en stor mørk skygge ind over mig. Efter forløbet hos Susanne er mørke blevet erstattet med lys, nyt grønt håb er opstået, og jeg har fået et solidt sæt værktøjer og uundværlige indsigter, som jeg benytter hver dag på min personlige rejse.”

– Elisabeth, 41, livskrise

Jeg synes, hun er dygtig

“Susanne har hjulpet mig med at skabe et overblik over min situation, så jeg kunne agere mere hensigtsmæssigt og passe på mig selv. Jeg synes, hun er dygtig.”

– Johanne, 61, blodprop

Et trygt rum med nærvær og empati

“Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Susanne. Hun fik lynhurtigt skabt et trygt rum med nærvær og empati. Hun udviste hurtigt forståelse for mine udfordringer, og allerede fra første gang jeg var der, kom hun med forslag til ændringer, jeg kunne lave, f.eks. i forhold til energiforvaltning. Jeg er hver gang gået derfra med ting at tænke over og en bedre forståelse for, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør, og hvad jeg kan gøre ved det.”

– Rikke, 29, hjernerystelse

Læs mere om Hjerneskade og hjernerystelse, og find ud af om du lider af Hjernetræthed.

Gode værktøjer

“Samtalerne med Susanne har givet gode værktøjer i de perioder hvor det så skidt ud”

– Henrik, 41, pårørende

Er du pårørende?

Gå til pårørende-siden

Hjalp mig igennem en dårlig periode i mit liv

“Susanne hjalp mig med at komme igennem en dårlig periode i mit liv, uden at vi skulle grave for meget i min fortid. Hun gav mig værktøj, som var med til at hjælpe mig og give mig et andet synspunkt i situationer, hvor jeg var rigtig ked af det.”

– Ann, 24, lavt selvværd

Fin og respektfuld balance mellem klient og undersøger

“Kære Susanne, Tak fordi du ville påtage dig at undersøge mig, for måden, du gennemførte undersøgelsen på og for den glimrende erklæring. Jeg er meget glad for din grundige formulering af vanskelighederne i sammenfatningen. Din empatiske og omsorgsfulde måde at gennemføre undersøgelsen dæmpede, men fjernede ikke min situationsnervøsitet. Du skabte en meget fin og respektfuld balance mellem os som klient og undersøger, og den humor, der tittede frem i forløbet, var velgørende. Resultaterne kan læses med (forskelligt) udbytte både af fagfolk og af sagsbehandlere med ikke-psykologisk fagviden. Psykologiske erklæringer kommer nogle gange vidt omkring, og derfor er dette en ekstra kvalitet.”

– Karsten, 71, neuropsykologisk undersøgelse

Få foretaget en undersøgelse

Jeg har lært at lytte til mig selv

“Susanne har hjulpet mig med at genvinde en følelse af kontrol over mig selv og mit liv, som jeg for længst havde tabt. Jeg har fået et større overblik over mig selv og min identitet. Jeg har fået en større forståelse af, hvem jeg er, og hvordan jeg håndterer de udfordringer, jeg møder i livet. Jeg har lært at lytte til mig selv og validere mine egne følelser. Susanne har altid mødt mig der, hvor jeg er, og har en kæmpe forståelse for, at der ikke er én bestemt måde at opleve udfordringer på, men at disse opfattes forskelligt, hvilket er en tankegang, jeg har taget med mig, som har gjort det nemmere for mig at acceptere mig selv.”

– Josefine, 22, bipolar affektiv sindslidelse

Lær om bipolar effektiv sindslidelse

Rigtig gode redskaber til angst

“Susanne har givet mig nogle rigtig gode værktøjer til at håndtere min angst. Noget af det jeg især kunne lide ved terapien, var alle de billeder Susanne satte på det, vi talte om, og på værktøjerne. Det gjorde det lettere at huske og forholde sig til.”

– Stine 47, angst

Spot on

Tak for den tilsendte neuropsykologiske undersøgelse og din generelt åbne tilgang til det hele.
Jeg vil sige, at erklæringen rammer spot on i forhold til, hvordan jeg føler min situation er, så jeg er virkelig glad for, at forsikringsselskabet bad om denne undersøgelse. Så må jeg jo afvente deres forsikringsmæssige vurderinger, men nu har de i hvert fald fået det helhedsbillede af mig, som jeg synes de har manglet.
Så umiddelbart ingen spørgsmål herfra, kun tak for et seriøst og objektivt stykke arbejde uden forudindtagethed.

Lise, 63, Neuropsykologisk undersøgelse

Vi hjælper med


Det er ikke altid, at en psykisk udfordring står alene. Sammen kan vi kode os nærmere ind på, hvad det er der er svært i dit liv.

Sidst opdateret 11. april 2024

Tag det første skridt i dag! Vi tager en kort samtale og aftaler dit forløb