Mine klienter siger

Fokus på energi

“I en periode med arbejdsrelateret stress har Susanne været en god guide og rådgiver. Med respekt og indføling har hun vist mig muligheder, som jeg benytter til at passe bedre på mig selv. Jeg sætter i dag mit fokus på det som fungerer og giver mig energi.”

– Kirsten, 56 , stress

Værktøjer med mig, som jeg bruge

“Susanne er en god lytter og giver god respons tilbage. Hun får én til at hvile i sig selv. Hun er en god psykolog. Jeg har fået værktøjer med mig, som jeg kan bruge”

– Tina, 49 , stress

Jeg var nede i et sort hul

“Jeg var nede i et sort hul, på vej ned med stress. Jeg kunne mærke, at der var noget galt. Susanne virkede oprigtigt bekymret på mine vegne. Hun har hjulpet mig med at få sat ord på det, og hjulpet mig med at tage mig bedre af mig selv.”

– Ole, 49 , stress

Stærkere i dag

“Jeg var igennem et hårdt forløb på arbejde over et halvt år, blev sygemeldt med stress og fik tildelt 10 timer hos Susanne gennem min arbejdsgiver. Gennem 5 møder blev jeg afklaret overfor den situation, jeg var blevet bragt i, og Susanne gav mig værktøjer til at bearbejde de forskellige forhold. Det endte med 7 behandlinger, og jeg er i dag videre – stærkere og bedre rustet til at lytte til mig selv og min krop i tide.”

– Jesper, 55 , stress

More self awareness

“Susanne is a great professional and she helped me a lot in the craziest year of all times, 2020. The therapy with her was super important to make the year more tolerable and also enable myself to build more self awareness andbetter tools to face challenges.”

– Anna, 35, stress

Læs mere om stress, og få gode råd til at håndtere stress.

Respons jeg kan bruge til noget

“Forløbet har givet mig gode redskaber til den situation jeg er i, og jeg er kommet rigtigt langt på fem samtaler. Det har været rart at få sat ord på det der foregår, og at få respons jeg kan bruge til noget og selv arbejde med”

– Signe, 35, helbredsangst

Få nogle gode råd til at reducere angst.

Læs om angst

Uundværlige indsigter

“Jeg startede hos Susanne Hagel-Azeem med symptomer på stress, angst og depression, som opstod i sammenstødet med en stor livskrise, der samtidig kvitterede med at kaste en stor mørk skygge ind over mig. Efter forløbet hos Susanne er mørke blevet erstattet med lys, nyt grønt håb er opstået, og jeg har fået et solidt sæt værktøjer og uundværlige indsigter, som jeg benytter hver dag på min personlige rejse.”

– Elisabeth, 41, livskrise

Jeg synes, hun er dygtig

“Susanne har hjulpet mig med at skabe et overblik over min situation, så jeg kunne agere mere hensigtsmæssigt og passe på mig selv. Jeg synes, hun er dygtig.”

– Johanne, 61, blodprop

Et trygt rum med nærvær og empati

“Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Susanne. Hun fik lynhurtigt skabt et trygt rum med nærvær og empati. Hun udviste hurtigt forståelse for mine udfordringer, og allerede fra første gang jeg var der, kom hun med forslag til ændringer, jeg kunne lave, f.eks. i forhold til energiforvaltning. Jeg er hver gang gået derfra med ting at tænke over og en bedre forståelse for, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør, og hvad jeg kan gøre ved det.”

– Rikke, 29, hjernerystelse

Læs mere om Hjerneskade og hjernerystelse, og find ud af om du lider af Hjernetræthed.

Gode værktøjer

“Samtalerne med Susanne har givet gode værktøjer i de perioder hvor det så skidt ud”

– Henrik, 41, pårørende

Er du pårørende?

Gå til pårørende-siden

Hjalp mig igennem en dårlig periode i mit liv

“Susanne hjalp mig med at komme igennem en dårlig periode i mit liv, uden at vi skulle grave for meget i min fortid. Hun gav mig værktøj, som var med til at hjælpe mig og give mig et andet synspunkt i situationer, hvor jeg var rigtig ked af det.”

– Ann, 24, lavt selvværd

Fin og respektfuld balance mellem klient og undersøger

“Kære Susanne, Tak fordi du ville påtage dig at undersøge mig, for måden, du gennemførte undersøgelsen på og for den glimrende erklæring. Jeg er meget glad for din grundige formulering af vanskelighederne i sammenfatningen. Din empatiske og omsorgsfulde måde at gennemføre undersøgelsen dæmpede, men fjernede ikke min situationsnervøsitet. Du skabte en meget fin og respektfuld balance mellem os som klient og undersøger, og den humor, der tittede frem i forløbet, var velgørende. Resultaterne kan læses med (forskelligt) udbytte både af fagfolk og af sagsbehandlere med ikke-psykologisk fagviden. Psykologiske erklæringer kommer nogle gange vidt omkring, og derfor er dette en ekstra kvalitet.”

– Karsten, 71, neuropsykologisk undersøgelse

Få foretaget en undersøgelse

Jeg har lært at lytte til mig selv

“Susanne har hjulpet mig med at genvinde en følelse af kontrol over mig selv og mit liv, som jeg for længst havde tabt. Jeg har fået et større overblik over mig selv og min identitet. Jeg har fået en større forståelse af, hvem jeg er, og hvordan jeg håndterer de udfordringer, jeg møder i livet. Jeg har lært at lytte til mig selv og validere mine egne følelser. Susanne har altid mødt mig der, hvor jeg er, og har en kæmpe forståelse for, at der ikke er én bestemt måde at opleve udfordringer på, men at disse opfattes forskelligt, hvilket er en tankegang, jeg har taget med mig, som har gjort det nemmere for mig at acceptere mig selv.”

– Josefine, 22, bipolar affektiv sindslidelse

Lær om bipolar effektiv sindslidelse

Jeg hjælper mine klienter med


Det er ikke altid, at en psykisk udfordring står alene. Sammen kan vi kode os nærmere ind på, hvad det er der er svært i dit liv.

Sidst opdateret 8. januar 2021

Tag det første skridt i dag! Vi tager en kort samtale og aftaler dit forløb